Forum Benzer Aston
Co do wymiany dyszy nie jestem do końca przekonany że doda mu mocy, co do modułu, to powiedz mi czy w miarę szybko wchodzi na obroty, i czy jak raptownie dasz gaz do końca czy go nie przydusza na postoju jak i w czasie jazdy ?
Na obroty wchodzi dość szybko . Na postoju jak dam gaz do końca (gdy jest zimny) to przudusza go ale to chyba wina iglicy w tych chińczykach ... a podczas jazdy nie przydusza go tylko po prostu wolniej się rozpędza .
To jest trochę porypane, bo ci powiem tak, on może być zblokowany nie pod względem obrotów, tylko prądu, może być takie coś, że jak jedziesz i raptownie dasz gaz do końca to po prostu ci odcina prąd, nie musi tak być ale może takie moje zdanie na ten temat
masz racje bo kumple mają bartony (w sumie wszytko to samo tylko plastiki się różnią itd ) to normalnie na prostej rozpędzą się do tych 70km/h.
a ja swoim do 60km/h i ciężko ... dopiero jak się pochylę to trochę się jeszcze rozpędzi ale ciężko ...
więc coś musi być z modułem a dodam że gaźnik jest bardzo dobrze wyregulowany
Ja u siebie gaźnik regulowałem jak chciałem, a muj Astonik i tak swoje i tak swoje, ma mnie w dup..., i się nie wkręca raptownie na obroty, a cała wina jest po stronie modułu, chyba że producent tych maszynek, naprawdę coś przekombinował z dyszami